سایت ساز

این وبلاگ جهت معرفی زمینه های طراحی سایت، پشتیبانی سایت و... است.

سایت ساز

این وبلاگ جهت معرفی زمینه های طراحی سایت، پشتیبانی سایت و... است.

میدان امام اصفهان

تاریخچه میدان امام اصفهان

سایت ارگ در این مقاله قصد دارد تا شما را با تاریخچه ی میدان امام اصفهان آشنا سازد پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

میدان امام اصفهان هم چنین معروف با نام تاریخی میدان شاه و پس از انقلاب 1357 ایران با نام رسمی میدان امام، میدان مرکزی شهر اصفهان است که در قلب مجموعه تاریخی نقش جهان قرار دارد.

تاریخچه معاصر میدان امام اصفهان

میدان امام اصفهان در تاریخ 8 بهمن 1313 در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است و هم چنین این میدان در اردیبهشت 1358 و جز اولین آثار ایرانی میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت جهانی رسیده است.

طرح موضوع منظر فرهنگی در اجلاس یونسکو برای آثار ثبت شده در فهرست میراث فرهنگی، و پس از آن ساخت برج جهان نما به ارتفاع 50 متر در فاصله 700 متری میدان نقش جهان در سال 1375 سبب شد تا موضوع قرار گرفتن میدان در فهرست میراث در خطر یونسکو برای اولین بار در سال 1380 طرح گردید.

نام شناسی میدان امام اصفهان

میدان امام اصفهان پس از ساخت میدان شاه نام گرفت، این میدان در زمان ثبت با همین نام در فهرست میراث جهانی ثبت شد و درحال حاضر در این فهرست با نام میدان امام ثبت شده است.

تا پیش از دوره صفویه، باغی به نام نقش جهان وجود داشته است؛ در زمان شاه عباس دوم به علت شلوغ شدن بیش از حد بازار اطراف و فروشندگان تصمیم بر آن شد که علاوه بر میدان عتیق و میدان شاه، میدان دیگری ساخته شود.

محله میدان امام اصفهان بسیار نزدیک به میدان شاه و پشت مسجد شیخ لطف الله بود، میدان نو نام گرفت و از آنجا که عمارت قدیمی در باغ نقش جهان همزمان با ساخت این میدان، تخریب و مصالح آن در آنجا استفاده شد، میدان نو را میدان نقش جهان نیز می نامیدند.

در گذشت زمان هر دو میدان کهنه و نو تخریب و ناپدید شدند ولی میدان شاه پابرجا ماند و در سال های گذشته میدان کهنه بازسازی شده است ولی میدان نو که زیبایی و جذابیت آن دو میدان را نداشت، به دست فراموشی سپرده شد و تنها نام مستعار آن، نقش جهان، تبدیل به نام دیگر میدان شاه یا میدان امام خمینی شد.

با گیاه سانسوریا آشنا شوید

شرایط نگهداری و پرورش گیاه سانسوریا به شرح زیر است:

آبیاری یکی از موارد نگهداری گیاه سانسوریا

نخستین نکته در مورد  گل آپارتمانی سانسوریا میزان آبیاری آن است، گل سانسوریا کم آب است و باید هنگام آبیاری از خشک بودن سطح خاک گلدان اطمینان حاصل فرمایید. سانسوریا به آبیاری زیاد حساس است و به همین دلیل از خاک همیشه خیس سبب پوسیدگی می شود.

آبیاری حدود یک بار در هفته در فصل زمستان و دو بار در هفته در تابستان برای گیاه کافی است و این میزان بسته به محیط نگهداری گل سانسوریا، درجه حرارت و میزان نور دریافتی متغیر است.

نور یکی از موارد نگهداری گیاه سانسوریا

در وضعیت ایده آل نور متوسط مناسب است ولی سانسوریا تحمل محیط های پر نور، کم نور و سایه را هم دارد، فقط باید توجه داشته باشید که آن ها را از آفتاب مستقیم دور نگه دارید، چراکه برگ های آن ها زود می سوزد.

سایت ارگ در این مقاله قصد دارد تا شما را با نحوه نگهداری گیاه سانسوریا که از جمله بهترین گل های آپارتمانی است آشنا سازد تا انتهای مقاله با ما همراهی کنید.

 

گونه ابلق سانسوریا به نور بیشتری نیازمند بوده و در صورت کمبود نور برای ایم گونه ها، رده های زرد گیاه کم رنگ خواهند شد.

رطوبت یکی از موارد نگهداری گیاه سانسوریا

برای سانسوریا خشکی یا رطوبت هوا اهمیتی ندارد. در حمام هم که رطوبت بسیار بالایی دارد قابل نگهداری می باشد. این هم علت دیگری است بر جان سخت بودن سانسوریا.